Microblading Voor Volle Wenkbrauwen

Vaak wordt dit gezien als het meest natuurlijke pmu effect. Dit is een stelling waar wij absoluut niet mee eens zijn. Het is handig om te weten dat wij het hier hebben over semi permanente make-up of te wel de afkorting pmu.

Microblading is niet geschikt voor alle huidtypes. Wanneer je een vettige of gemengde huidtype hebt, zal de inkt slecht in de huid worden opgenomen. Ook zijn er een aantal dingen waarmee je rekening moet houden tijden het genezingsproces.

Dit komt omdat je bij microblading niet alleen dieper in de huid moet werken, maar ook nog eens vaker achter elkaar terug moet komen voor een nabehandeling. In totaal zul je gemiddeld 3-4 behandelingen nodig hebben. Laten we allereerst voorop stellen dat microblading voor iedereen is. Als jij een mooiere wenkbrauwvorm nastreeft, is een microblading rotterdam behandeling ook zeer geschikt. Ik heb al meer gehoord dat microblading uitloopt als de wondjes genezen zijn!

Het is een haarstroke techniek waarmee met permanente makeup als ware wenkbrauwhaartjes worden gepigmenteerd. Als alternatief kun je kiezen voor een gezichtsbehandeling met microdermabrasie. Door de huid diep te scrubben vervaagt het pigment. De makkelijkste manier om terug te gaan naar je good old wenkbrauwen? Smeer een zoutoplossing op je wenkbrauwen die het pigment op natuurlijke wijze afbreekt.

Bij de hairstroke-techniek worden de ‘haartjes’ in de huid gepigmenteerd. Ze worden in dezelfde richting als de eigen haarrichting ingezet, met voldoende ruimte tussen de haartjes zodat het er luchtig en natuurlijk uitziet. Nee, permanente makeup is iets anders dan een tatoeage. Het is een pigment dat aan het oppervlak van de huid wordt ingebracht en vanzelf door de huid eruit wordt gewerkt.

Bij tatoeëren van de wenkbrauwen wordt het pigment in een diepere laag van de huid gezet net als een tatoeage. Voorafgaand aan de behandeling breng je een emla creme aan. Het kan voorkomen dat tegen het einde van de behandeling de creme gaat uitwerken. Maar van onze klanten krijgen we te horen dat het goed te doen is. Microblading is een heel secuur werkje, waarbij echte wenkbrauwhaartjes worden nagebootst.

Dit is iets wat je altijd met de pmu artist zou kunnen bespreken. Je zou er bijvoorbeeld ook voor kunnen kiezen om helemaal geen ombré effect te laten zetten. Bij een powder brows behandeling wordt er met een elektrisch machinetje pixels in de huid aangebracht. Dit apparaat creëert fijne pixels in een zachte poederachtige wenkbrauwvorm. Eind 2017 heb ik mijn eerste behandeling gehad bij New Skin in houten.

Bij 9 van de 10 cover up’s moeten wij mensen teleurstellen. Het effect zal nooit hetzelfde zijn als bij een blanco huid. Dit is omdat er meestal nog harde lijnen te zien zijn waardoor er geen zacht poeder effect overheen gecreëerd kan worden. Wanneer je oude pigment hebt, die blauw/groen of rood is, kan het oude pigment de nieuwe inkt afstoten. Je werkt aan één oppervlakte en het is dus niet mogelijk om individuele hairstrokes te zetten. Maar goed, als de hairstrokes gaan uitlopen of zelfs één geheel worden, kun je eigenlijk zeggen dat microblading op een verkapte powder brows behandeling lijkt.

Daarom wordt de behandeling ook wel in de categoriePMUgeplaatst. Wij hopen dat we jou voldoende hebben kunnen informeren om de beste beslissing te maken voor jou toekomstige nieuwe wenkbrauwen. Hoewel de behandeling op onze website vermeld staat is het niet mogelijk om hiervoor een afspraak in te plannen. Direct na de behandeling zal er wat wondvocht ontstaan. Deze dien je 30 minuten na de behandeling af te nemen met een vochtig wattenschijfje. Dit zorgt ervoor dat er uiteindelijk zo min mogelijk korstvorming ontstaat.

Een eventuele touch-up-behandeling of vervolgbehandeling is meestal goedkoper. Microblading is in vergelijking met het tatoeëren van wenkbrauwen een stuk huidvriendelijker. De technieken en standaarden die Nancy hanteert zijn bewezen niet schadelijk voor de gezondheid. • Alvorens de behandeling begint bespreken we al jouw wensen.

Leave a Reply